Με γιορτινή παράδοση και έθιμα από ολόκληρη την Ελλάδα γέμισε, την περασμένη Κυριακή, το Ίδρυμα Ζήση στο Χαλάνδρι, μετά από πρωτοβουλία του συγγραφέα, διπλωμάτη και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ο κ. Κουμουτσάκος «ένωσε» οκτώ πολιτιστικούς συλλόγους, από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, σε μια πρωτότυπη εκδήλωση, θυμίζοντας στους παρευρισκόμενους, που κυριολεκτικά κατέκλισαν τον χώρο του ιδρύματος, πώς γιορτάζονται τα Χριστούγεννα σε κάθε τόπο της χώρας μας.

Παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων, κάλαντα, παραδοσιακά τραγούδια και χοροί από όλες της γωνιές της Ελλάδας, σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές φωνές της Δώρας Λοΐζου και της Αγνής, η οποία βρέθηκε στο πλήθος και επεφύλαξε ευχάριστη έκπληξη στον κόσμο, παίρνοντας το μικρόφωνο μετά από αρκετό καιρό, δημιούργησαν τη ζεστή και εύθυμη διάθεση που αρμόζει στις μέρες που έρχονται.

Μετά την επιτυχία της εκδήλωσης, ο κ. Κουμουτσάκος, γνωστός και για την εξωστρέφειά του, ευχήθηκε «και του χρόνου» για την επανάληψη μιας τέτοιας γιορτής.

Διαβάστε επίσης:

Έργα 25 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Διονύσου για το 2023

Έξαρση ιογενών λοιμώξεων: Η τριπλή επιδημία Covid-19, γρίπης, RSV λοίμωξης

Δυναμική ανάκαμψη για τον ελληνικό τουρισμό το 2022