Ένας 48χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για την κινηματογραφική διάρρηξη σε κατάστημα κινητών τηλεφώνων τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου στην οδό Αγίου Παπανδρέου, στο Χαλάνδρι.

Ο 48χρονος, μαζί με ακόμα δυο συνεργούς του, για τους οποίους είναι σε εξέλιξη έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψή τους, προσέγγισαν το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας που στοχοποίησαν και αφού τρύπησαν τον τοίχο, μπήκαν στο εσωτερικό αρπάζοντας κινητά τηλέφωνα.

Η δράση τους έγινε αντιληπτή και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που ενημερώθηκαν, εντοπίζοντας τον 48χρονο σε ακάλυπτο χώρο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για πλαστογραφία, ναρκωτικά, ληστεία και απόδραση, ενώ χρησιμοποιούσε διάφορα ονόματα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων μια πλαστική σακούλα, μια μαύρη τσάντα, μια μαύρη κούτα, ένας ηλεκτρικός τροχός και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποίησαν για τη δράση τους.

Οι δράστες άρπαξαν από το εσωτερικό του καταστήματος 63 κινητά τηλέφωνα αξίας άνω των 43.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα:

Έρευνα: «Η κλιματική κρίση μας σκοτώνει»

Αυτές είναι οι 10 πιο ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές

Διευθυντής σχολείου φέρεται να ζήτησε 50 ευρώ από μετανάστες για το στεφάνι που θα κατέθετε το παιδί τους