Ότι «η μπάλα δεν απαγορεύεται στην παιδική χαρά» τονίζει η δημοτική αρχή Χαλανδρίου, ύστερα από την εύρεση ανακοινώσεων σε παιδική χαρά της πόλης, οι οποίες έγραφαν «απαγορεύεται η μπάλα στο πάρκο».

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή αναφέρει: «Με έκπληξη και απογοήτευση γονείς και παιδιά που βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην καινούρια παιδική χαρά που έχει γίνει στην πλατεία επί των οδών Αγράμπελης και Κυβέλης, διαπίστωσαν ότι στα καλάθια των απορριμμάτων είχαν τοποθετηθεί ανακοινώσεις με το… ευφάνταστο μήνυμα “απαγορεύεται η μπάλα στο πάρκο”.

Τις ανακοινώσεις αφαίρεσαν αμέσως υπάλληλοι του Δήμου όταν ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες από κάτοικο της περιοχής. Η πρωτοβουλία ανήκει προφανώς σε περιοίκους που ενοχλούνται από τη μπάλα, το παιχνίδι και τις φωνές των παιδιών.

Η πλατεία και η παιδική χαρά όμως, όπως και όλοι οι αντίστοιχοι χώροι συνάθροισης στην πόλη, έγιναν για να παίζουν οι μικροί και να χαίρονται οι μεγάλοι. Η μπάλα δεν απαγορεύεται στην παιδική χαρά. Αγαπητοί συμπολίτες αφήστε τις απαγορεύσεις και χαρείτε με τα γέλια, τα παιχνίδια και τη χαρά των παιδιών».

Διαβάστε περισσότερα:

Τέλος χρόνου για διορθώσεις ακινήτων στο Ε9

NISSAN: Έτσι θα είναι το σεληνιακό όχημα που ετοιμάζει για τη NASA (vid) (pics)

4η δόση εμβολίου: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού για τους άνω των 80 ετών