Γυναικολόγος σε μεγάλη ιδιωτική κλινική της Αττικής διαπίστωσε από κάμερες ασφαλείας ότι κινδύνευε από κουκουλοφόρους που επιχείρησαν να εισβάλουν στη μεζονέτα στην περιοχή του Χαλανδρίου, μέσα στην οποία βρισκόταν η 16χρονη κόρη του μαζί με την καθηγήτριά της. Ζήτησε από τις δύο τους να προστατευτούν μέσα στο δωμάτιο πανικού με την ατσάλινη πόρτα που διαθέτει -για άγνωστο λόγο- στο οίκημα αλλά εν τέλει… κλειδώθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, ο γυναικολόγος που έχει βάλει κάμερες σε όλο το σπίτι διαπίστωσε από κάμερα ασφαλείας την οποία παρακολουθούσε ενώ ήταν στο ιατρείο ότι τρεις κουκουλοφόροι επιχειρούσαν να μπουν μέσα στη μεζονέτα, σε δωμάτιο της οποίας έκανε μάθημα η 16χρονη κόρη του. Κάλεσε στο τηλέφωνο και ζήτησε από την 16χρονη και την 37χρονη καθηγήτριά της να κατευθυνθούν στο δωμάτιο πανικού που έχει στο οίκημα, μέσα στο οποίο υπάρχει μεταξύ άλλων κρεβάτι και τηλέφωνο.

Η μαθήτρια και η καθηγήτρια κλειδώθηκαν στο δωμάτιο πανικού και οι κουκουλοφόροι προσπαθούσαν με μανία για αρκετά λεπτά να σπάσουν την σιδερένια πόρτα, κάτι που ήταν αδύνατο. Ο γυναικολόγος ειδοποίησε τις αρχές και μόλις οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι οι κουκουλοφόροι είχαν φύγει.

Οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν στο δωμάτιο πανικού αφού μπλόκαρε η πόρτα με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απελευθερωθούν. Οι ληστές δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα:

Χρέη πανδημίας: Πότε λήγει το deadline – Ποιοι εντάσσονται στη ρύθμιση

Κορωνοϊός: Παράταση στα μέτρα για ακόμη μία εβδομάδα – Τι θα ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου

Σπείρα εξαπατούσε υποψήφιους αγοραστές ακινήτων – Πώς αποσπούσαν ακόμα και 120.000 ευρώ