Κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Μαρούσι

Η Κομματική Οργάνωση Αμαρουσίου του ΚΚΕ καταγγέλλει την καταστροφή του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ  στο Μαρούσι, «που έγινε με φασιστικές πρακτικές, θρασύδειλα, μέσα στη νύχτα, μια μέρα πριν την επέτειο της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ενοχλούνται που η πολιτική του ΚΚΕ αναδεικνύει τον ένοχο για τα δεινά της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων, που είναι το μόνο κόμμα που παλεύει καθημερινά ενάντια στην εκμετάλλευση που γεννά τη φτώχεια και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Σκυλιάζουν που ο λαός βγάζει συμπεράσματα, εμπιστεύεται και δυναμώνει το ΚΚΕ!» σημειώνεται στην ανακοίνωση της Κ.Ο., η οποία καταλήγει ως εξής:

«Αν νομίζουν πως με αυτόν τον τρόπο θα μας φοβίσουν και θα βάλουν φρένο στη δράση των κομμουνιστών είναι βαθιά γελασμένοι. Τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν περισσότερο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ακουστεί η φωνή του ΚΚΕ σε κάθε χώρο, σε κάθε σχολείο, σε κάθε γειτονιά! Συνεχίζουμε να δίνουμε αποφασιστικά τη μάχη ώστε η σκέψη χιλιάδων ανθρώπων να γίνει απόφαση και πράξη, να ρίξουν ΚΚΕ στην κάλπη!».

Διαβάστε περισσότερα:

Σύλληψη 57χρονου που φωτογράφιζε ανήλικες σε κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση

Χαλάνδρι: Η δύναμη των γυναικών σε πρώτο πλάνο στην έκθεση «Captivity» που εγκαινιάστηκε στο Κέντρο Νεότητας

Κατώτατος μισθός: Στα 950 ευρώ έως το 2027

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις