Τα 180 άγγιξαν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα τα οποία απέσυρε μέσα σε τρία χρόνια ο Δήμος Αμαρουσίου, εκτελώντας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχοντας ως σταθερό γνώμονα την ορθή διαχείριση των αποβλήτων και κατ΄ επέκταση των μηχανοκίνητων υλικών, καταφέρνει τα τελευταία 3 χρόνια να απομακρύνει κατά μέσο όρο 60 οχήματα ανά έτος, επιτυγχάνοντας την μείωση της ρύπανσης και την αποφυγή εστιών μόλυνσης, ελέγχοντας συστηματικά όλες τις περιοχές της πόλης.

«Αναπόσπαστο μέρος μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης και στοιχείο ποιότητας παροχής υπηρεσιών στους πολίτες, αποτελεί αναμφίβολα η διαρκής αναβάθμιση του τομέα καθαριότητας και η αναγκαία εξοικονόμηση περισσότερων θέσεων στάθμευσης, η προάσπιση των κοινόχρηστων χώρων όπως και η διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πεζών» ανέφερε ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο πλαίσιο της δράσης απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα:

Πως διαμορφώθηκαν οι online αγορές των Ελλήνων καταναλωτών για το φετινό Πάσχα

Δήμος Πεντέλης: Εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση 2,9 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Παναγιώτης Τριανταφύλλου»

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου «Το Μαρούσι Ψηλά!» ο Χρήστος Αναστασόπουλος