Στην ομάδα του συνδυασμού «Μαρούσι Ψηλά!» υποδέχθηκε τον δικηγόρο και πρώην διεθνή διαιτητή καλαθοσφαίρισης Χρυσόστομο Σχινά, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

«Ο Χρυσόστομος Σχινάς, Μαρουσιώτης με αγάπη για την επιστήμη του, τον αθλητισμό και κυρίως για την πόλη μας, συστρατεύεται μαζί μας, με μόνο στόχο το Μαρούσι να πάει ακόμη πιο ψηλά!», τόνισε καλωσορίζοντας τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ο δήμαρχος.

Από την πλευρά του, ο Χρ. Σχινάς, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό Αμπατζόγλου στον Δήμο Αμαρουσίου και στις εκλογές του 2019, δήλωσε:

«Αγαπημένοι μου φίλοι και συνδημότες.

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησα τη στήριξη σας προκειμένου να συστρατευτώ στο πλευρό του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για το Μαρούσι της Νέας Εποχής. Εκατοντάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα. Ο άδικος, όμως, εκλογικός νόμος που ίσχυε την περίοδο εκείνη δε μου επέτρεψε να μετέχω στη δημοτική μας ομάδα. Παρόλα αυτά ο Δήμαρχος μας, με επέλεξε στη θέση του άμισθου συμβούλου του στον αθλητισμό και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να τον βοηθήσω να υλοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

Αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας ήταν η κατασκευή του πρώτου μπαλονιού στο Δήμο μας και ο σχεδιασμός της υλοποίησης ενός δεύτερου κατόπιν δικής μου πρότασης. Σας υπόσχομαι ότι θα διεκδικήσω για το Δήμο και τους συμπολίτες μας κάθε τι που θα μας οδηγήσει ψηλά και θα μας αναδείξει ως πρώτο Δήμο της χώρας σε αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, μιας και η ιστορία μας ως ολυμπιακού Δήμου αυτό επιτάσσει. Με αυτές τις σκέψεις δέχτηκα σήμερα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας και αποδέχτηκα να συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του ανεξάρτητου συνδυασμού του «ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΨΗΛΑ», προκειμένου να οδηγήσουμε την πόλη μας όσο πιο ψηλά γίνεται στη συνείδηση των συμπολιτών μας, αλλά και ολόκληρης της χώρας, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη αυτή την περίοδο και ζητώ τη στήριξη σας»

Διαβάστε περισσότερα:

Επί ποδός οι μαθητές μετά την πτώση σοβά στο 2ο Λύκειο Αμαρουσίου

Δήμος Διονύσου: Καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στον «Παρατηρητή της Γειτονιάς»

ΕΝΕΒΑΠ: Αντιδράσεις για την απελευθέρωση ωραρίου καταστημάτων – Τι ζητά