Δια της νομικής οδού απαντάει ο Δήμος Αμαρουσίου, στους βανδαλισμού που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα σε παιδικές χαρές της πόλης.

«Οι βανδαλισμοί σε πλατείες, παιδικές χαρές, ανοικτούς αθλητικούς χώρους και σχολεία συνιστούν απειλές για την Μαρουσιώτικη κοινωνία και κυρίως για τα παιδιά μας. Οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, έχουν τη σαφή οδηγία, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που περιλαμβάνουν την κατάθεση μηνύσεων αλλά και τη διερεύνηση εγκατάστασης τεχνικών μέσων σύμφωνα με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, για την εποπτεία των δημοτικών χώρων κατά τις νυχτερινές ώρες. Τόσο το αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου όσο και η Γραμμή Δημότη 15321 είναι στη διάθεση των πολιτών για την αναφορά φαινομένων καταστροφής της Δημοτικής περιουσίας» σημείωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Άγνωστη προκάλεσαν φθορές στην παιδική χαρά στην περιοχή του Αγίου Θωμά. Η εν λόγω παιδική χαρά (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά) θα παραμείνει κλειστή μέχρι ότου οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Διαβάστε επίσης

Αυτοψία Αμπατζόγλου στο έργο αποκατάστασης του πρανούς επί της οδού Ερεσσού (pics)

Δήμος Βριλησσίων: Παρέχει υπηρεσίες Θηλασμού και φροντίδας νεογνού στο Δημοτικό Ιατρείο-Κοινωνικό Φαρμακείο

 

 

epapoutsia.gr: Πάρε τον κωδικό κουπονιού και κέρδισε 30% έκπτωση