Ξεκινάει νέος κύκλος σχολαστικού ελέγχου των υποδομών της πόλης από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου, που αφορά κυρίως στα επικίνδυνα δέντρα, το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, τα φρεάτια και οποιοδήποτε άλλο σημείο κρίνεται απαραίτητο προκειμένου η πόλη να προετοιμαστεί για τη φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.

Για την ενέργεια αυτή, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σημαντικό ρόλο παίζει και η συνδρομή των πολιτών οι οποίοι καλούνται να επικοινωνούν με την ανανεωμένη υπηρεσία «Γραμμή Δημότη 15321» προκειμένου να αναφέρουν τα προβλήματα της γειτονιάς τους με προτεραιότητα στα επικίνδυνα δέντρα και κλαδιά  και στις ελλείψεις ή βλάβες ηλεκτροφωτισμού.

Ειδικότερα σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό, σημειώνεται πως ολοκληρώνεται η πρώτη φάση αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του Αμαρουσίου με 550 νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Τρόποι επικοινωνίας με τη Γραμμή Δημότη 15321 του Δήμου Αμαρουσίου για την αναφορά προβλημάτων:

·       Τηλέφωνο – Ο Δημότης, καλώντας το 15321 (Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες: 07.00-17.00) μπορεί να διατυπώσει το αίτημα του, το οποίο καταχωρείται από τον/την εκπρόσωπο του Δήμου λαμβάνοντας ένα μοναδικό αριθμό. Το αίτημα δρομολογείται αυτόματα στην αντίστοιχη Διεύθυνση του Δήμου προκειμένου να αξιολογηθεί και να εξυπηρετηθεί.

·       e-mail – Ο Δημότης μπορεί να στείλει το αίτημα του στο 15321@maroussi.gr και ο/η εκπρόσωπος του Δήμου να το καταχωρήσει. Το αίτημα δρομολογείται αυτόματα στην αντίστοιχη Διεύθυνση του Δήμου προκειμένου να αξιολογηθεί και να εξυπηρετηθεί.

·       Web & Mobile Application – Ο Δημότης έχει την δυνατότητα να υποβάλει αιτήματα με φωτογραφίες ή έγγραφα με αυτόματο εντοπισμό θέσης, να παρακολουθεί την εξέλιξη τους, χωρίς αναμονές, εύκολα και γρήγορα από όποια συσκευή επιθυμεί είτε μέσω Web  είτε μέσω της  mobile εφαρμογής που είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

Διαβάστε περισσότερα:

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε η λεωφόρος Σταμάτας – Δροσιάς – Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους

Έκλεψαν τον μετασχηματιστή αντλιοστασίου στο Κρυονέρι – Προβλήματα υδροδότηση