Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο κτίριο, όπου στεγάζονται ο Realfm 97,8 και η Realnews, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Η φωτιά που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το πρωί της Τετάρτης, ενώ ακούστηκαν εκρήξεις. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Μάλιστα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν μια ηχολήπτρια του ραδιοφώνου που βρισκόταν στον χώρο τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου – από την πλευρά της Κηφισίας – μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Ο μηχανισμός αποτελείται από γκαζάκια, τα οποία ήταν δεμένα μεταξύ τους.

Το ισόγειο του κτιρίου είναι κενό, στον πρώτο όροφο στεγάζεται η Realnews, στον δεύτερο ο Realfm, ενώ στον τρίτο όροφο βρίσκονται γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Η ασφάλεια έχει περισυλλέξει 4 γκαζάκια από την είσοδο των εγκαταστάσεων και αυτή την ώρα κλιμάκιο της κρατικής ασφάλειας παίρνει καταθέσεις ενώ επισταμένα ενημερώνεται και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Διαβάστε περισσότερα:

Δήμος Κηφισιάς: Τοποθέτησε ταΐστρες – ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα

Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr – Ποιοι οι δικαιούχοι

«Ριφιφί» στη Νέα Σμύρνη: Κινηματογραφική διάρρηξη σε τράπεζα