Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε έργα ασφαλτοστρώσεων και επισκευών οδοστρωμάτων που εκτελούνται στην πόλη του Αμαρουσίου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλο και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Αμπατζόγλου επιθεώρησε τα τμήματα οδών Διονύσου, Θέμιδος, Αιγιαλείας και Δημητρίου Ράλλη όπου έχουν περατωθεί εργασίες αποκατάστασης κυβόλιθων και γενικότερων υποδομών για την πρώτη και ασφαλτικές εργασίες για τις υπόλοιπες. Οι εργασίες αυτές εντάσσονται στο γενικότερο έργο ανακαίνισης περίπου 30.000 τμ δρόμων και των παρελκομένων υποδομών τους, βάσει του τεχνικού προγράμματος του Δήμου.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την περιοχή της Κοκκινιάς προκειμένου να διαπιστώσει την ανάγκη τεχνικών παρεμβάσεων και πάντα συνοδεία τεχνικού κλιμακίου του Δήμου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των αυτοψιών, δήλωσε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των έργων σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου που συνολικά αναβαθμίζουν τη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Παρόντες ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος και Γιάννης Ιωαννίδης.​

Διαβάστε περισσότερα:

Ακρίβεια: Στα ύψη οι τιμές βασικών προϊόντων – Σε απόγνωση οι καταναλωτές

Power Pass: Μετά τις 14 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Η διαδικασία και οι δικαιούχοι

Αδήλωτα τετραγωνικά: Παρατείνεται για τρεις μήνες η ρύθμιση – Ποια ποσά θα επιστραφούν στους πολίτες