Με επιστολή, προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, ο Πρόεδρος του ΝΑΤ Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος γνωστοποιεί τους προσωπικούς λόγους εργασιακού φόρτου που τον υποχρεώνουν να παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αμαρουσίου.

Κατά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, ο Πρόεδρος του ΝΑΤ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως παραμένει ενεργός Μαρουσιώτης πολίτης στο πλευρό του Δημάρχου και πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό της πόλης που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε.

Ο κ. Αμπατζόγλου με τη σειρά του δήλωσε: «Ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, είναι ένας εξαίρετος νομικός και η προσφορά του στο Δήμο μας, πέρα από επιστημονική είναι ήθους και συνέπειας. Η παραίτησή του είναι πράξη ευθύνης καθώς ο Κωνσταντίνος υπήρξε ενεργός Δημοτικός Σύμβουλος και σε καμία περίπτωση δεν αρκέστηκε σε μία κοινότυπη παρουσία.  Ο συνολικός φόρτος εργασίας και ιδιαιτέρως τα  καθήκοντά του από τη θέση του Προέδρου του ΝΑΤ, όπου και εκεί καταγράφει επιτυχίες, τον υποχρεώνουν δυστυχώς να επιλέξει. Ωστόσο είναι δίπλα μας και σε κάθε περίπτωση παραμένει ένας αξιόμαχος ενεργός Μαρουσιώτης πολίτης που δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την πόλη που αγαπάει και παράλληλα για την εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος της πατρίδας μας».

Τη θέση του Κων/νου Τσαγκαρόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου καταλαμβάνει ο αμέσως επόμενος σε ψήφους κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, Γιώργος Ζήκος, ο οποίος και θα ορκιστεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα:

Green NCAP: Η νέα βαθμολογία που δείχνει πόσο «πράσινο» είναι το αυτοκίνητό σας

Μειωμένες οι πωλήσεις των σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα παρουσιάζουν αγοραστική πτώση

Διαρρήκτης έδεσε και φίμωσε 30χρονη μέσα στο διαμέρισμά της, στην Καλλιθέα