Ο Δήμος Αμαρουσίου παρέλαβε τα τρία νέα σάρωθρα στο πλαίσιο της υπό εξέλιξη ανανέωσης του μηχανοκίνητου στόλου του Δήμου με 17 νέα οχήματα και 6 νέα μηχανήματα έργου νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου .

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης, Εξοπλισμού & Οχημάτων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και από υπηρεσιακούς παράγοντες για τις δυνατότητες των νέων μηχανημάτων έργου και για την πρόοδο παραλαβής των υπολοίπων οχημάτων. Σύμφωνα με τη διοίκηση, «κατά τη διάρκεια της επίδειξης των σαρώθρων, διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή τους ικανότητα και προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες των δρόμων του Αμαρουσίου, δεδομένων των τεχνολογικών και λειτουργικών ευκολιών που παρέχουν».

Μετά την παραλαβή των νέων μηχανημάτων, ο δήμαρχος δήλωσε: «Το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου μας φέρνει άμεσα αποτελέσματα που γίνονται αντιληπτά στον τομέα της καθαριότητας και των εξωτερικών συνεργείων, στην προκειμένη περίπτωση. Προμηθευόμαστε με ιδίους πόρους, νέα οχήματα και μηχανήματα έργου που έρχονται να συμβάλλουν στην καθαριότητα της πόλης μας και την προστασία του περιβάλλοντος».

Διαβάστε περισσότερα:

JYSK: Επεκτείνεται και αναζητά εργαζόμενους να καλύψουν θέσεις εργασίας

Ανεμβολίαστοι άνω των 60: Ποιοι εξαιρούνται από το πρόστιμο των 100 ευρώ

Αερολέσχη Μεσογείων: Με 5 πληρώματα και 2 αεροπλάνα στους αγώνες Γενικής Αεροπορίας και Προσγειώσεων Ακριβείας