Σε εξέλιξη η 39η Εθελοντική Αιμοδοσία  του Δήμου Αμαρουσίου στο δημαρχείο της πόλης, με τον δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου να βρίσκεται δίπλα στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ που αναλαμβάνει την αιμοληψία.

Το τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας ολοκληρώνεται την  Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου 2022 από τις 14:00 έως τις 19:30. Για την αποφυγή συνωστισμού και την καλύτερη τήρηση των μέτρων ασφάλειας, οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην τηλεφωνική γραμμή της αιμοδοσίας: 213-20.31.940 .

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας. Με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο κ. Αμπατζόγλου  συνεχάρη τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη, το προσωπικό και τους εθελοντές που συνεισφέρουν στην άρτια διοργάνωση και εκτέλεση του θεσμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και αναφερόμενος στο σώμα των Εθελοντών Αιμοδοτών σημείωσε πως η συμμετοχή τους και τα λίγα λεπτά χρόνου που διαθέτουν αποτελούν δώρο μίας ολόκληρης ζωής για πολλούς συμπολίτες μας.

Τον δήμαρχο συνόδευε, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ενώ το δημαρχείο επισκέφθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Αμαρουσίου και δημοτικός σύμβουλος  Βασίλης Μπούρας και ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος (αμφότεροι της μείζονος μειοψηφίας).

Διαβάστε περισσότερα:

Ειδικό Σχολείο στο Χαλάνδρι: Οι αναγκαιότητες που επιβάλουν τη δημιουργία του

Επίδομα θέρμανσης: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις – Ποια τα δικαιολογητικά

Pfizer: Οι προβλέψεις για το εμβόλιο που οδήγησαν σε πτώση της μετοχής