Μαρούσι: Συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο η διαδικασία των δωρεάν rapid tests – Που θα πραγματοποιηθούν

Η διαδικασία των τεστ ταχείας ανίχνευσης για Covid-19, που διενεργείται από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, ανελλιπώς τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο στο Μαρούσι θα συνεχιστεί και για όλον τον μήνα Σεπτέμβριο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε δηλώσεις του, για μία ακόμη φορά, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον ΕΟΔΥ και προσωπικά στον πρόεδρό του, Παναγιώτη Αρκουμανέα, για την ανταπόκριση και συνεργασία τους στο αίτημα του Δήμου για προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Τα ανωτέρω κλιμάκια, εκτός της διεξαγωγής δωρεάν ελέγχων rapid tests  για Covid-19, καλύπτουν και τις ευρύτερες όμορες περιοχές, προσφέροντας συγχρόνως και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν τα self tests.

Ο κ. Αμπατζόγλου, επίσης, καλεί όλους τους δημότες και εργαζόμενους του Αμαρουσίου να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και σε τακτά χρονικά διαστήματα να διενεργούν τον προληπτικό έλεγχο, καθώς είναι ουσιαστικό αντίμετρο μαζί με τους εμβολιασμούς κατά της πανδημίας.

Πρόγραμμα rapid tests: Δευτέρα έως και Παρασκευή, ΗΣΑΠ – πλατεία Ευτέρπης, ώρες 9:00 – 15:00.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid tests πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.​

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός: Αρνήθηκε τον υπουργικό θώκο ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Κορωνοϊός: 3.628 νέα κρούσματα και 22 θάνατοι – Στους 344 οι διασωληνωμένοι

Ανασχηματισμός: Η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης – Τα νέα ονόματα και ποιοι έφυγαν

Πληκτρολόγησε και πάτα enter για αναζήτηση

vupu.gr Θέλεις να λαμβάνεις ενημερώσεις και να μαθαίνεις πρώτος όσα συμβαίνουν στα Βόρεια Προάστια;
Απόρριψη
Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις