Αλλάζει η τοποθεσία που είχε ανακοινώσει ο Δήμος Βριλησσίων για τη διεξαγωγή δωρεάν rapid test.

Πλέον, λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας, τα δωρεάν rapid test θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, στα Δημοτικά Ιατρεία – Λ. Πεντέλης 62 (αντί της πλατείας Αναλήψεως που είχε αρχικά προγραμματιστεί).

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του ιού covid-19 και σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), διοργανώνει δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, από 09:00-15:00 στα Δημοτικά Ιατρεία.

Κινητή μονάδα του  ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο σημείο, όπου όλοι οι πολίτες των Βριλησσίων, άνω των 10 ετών, θα μπορούν να προσέλθουν και να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό έλεγχο  δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα , ΑΜΚΑ, καθώς επίσης και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Διονύσου: Σε «κατάσταση συναγερμού» για την κακοκαιρία – Αδέσποτα, θερμαινόμενοι χώροι, αλάτι, ευπαθείς ομάδες, εθελοντές

Σίμος Ρούσσος: Έκλεισε συμφωνία για PCR με 24 ευρώ – Πώς θα το αξιοποιήσουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του Δήμου Χαλανδρίου

Ρολόι της Αποκάλυψης: Δείχνει 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα – Τι σημαίνει για την ανθρωπότητα