Στη Στουτγκάρδη για παραστάσεις στην ομογένεια βρίσκεται ο ηθοποιός και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Χάρης Ρώμας. Ο κ. Ρώμας εκπροσωπεί παράλληλα  ως επίσημος προσκεκλημένος Αντιπεριφερειάρχης, την Περιφέρεια Αττικής στις εκδηλώσεις του προξενείου.

«Έχω την μεγάλη χαρά να βρίσκομαι με αγαπημένους συναδέλφους της θεατρικής μας οικογένειας στην όμορφη Στουτγκάρδη για παραστάσεις μου στην ομογένεια.

Από την άλλη με στεναχωρεί ότι δεν μπόρεσα να παρευρεθώ και να καταθέσω στεφάνι στο Χαλάνδρι της καρδιάς μου, συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνισμού.

Εκπροσωπώ όμως, ως επίσημα προσκεκλημένος Αντιπεριφερειάρχης, την Περιφέρεια Αττικής σε όλες τις εκδηλώσεις του Προξενείου μας και αυτό με παρηγορεί.

Του χρόνου υπόσχομαι να γιορτάσω την 25η Μαρτίου στον δήμο μου μαζί με όλους τους φίλους που θέλουμε το Χαλάνδρι στο ΦΩΣ!!!», δήλωσε στο τέλος ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε περισσότερα:

Αύξηση των θανάτων από φυματίωση παγκοσμίως – Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια – Τι αναφέρει ο καθηγητής Στέλιος Λουκίδης

Επίθεση με γκαζάκια σε κτήριο με γραφεία της ΔΕΗ και εταιρείας φυσικού αερίου στο Μαρούσι

Επίδομα παιδιού: Πότε πληρώνεται – Ποιοι θα πάρουν περισσότερα χρήματα