Νεκρός βρέθηκε ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και πρώην δημάρχου Βριλησσίων Αργύρη Ντινόπουλου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο γιος του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στα Εξάρχεια, στην οδό Μπουμπουλίνας 15, νεκρός στον καναπέ, στο σαλόνι. Δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος.

Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε όταν ο πατέρας του πήγε στο διαμέρισμα και άνοιξε την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, αφού είχε ανησυχήσει επειδή ο γιος του δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές αποδίδουν τον θάνατο σε παθολογικά αίτια. Δίπλα του, βρέθηκαν χάπια που έπαιρνε καθώς έπασχε από διαβήτη.

Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή από την ιατροδικαστή Σουλτάνα Μαριανού, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος

Ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου, πρώην βουλευτή, υπουργού και δημοσιογράφου, Βασίλειος-Σπυρίδων, ήταν 33 ετών, γεννημένος το 1989.

Ήταν λάτρης του «παρκούρ» και είχε εκφράσει από μικρός την αγάπη του για το χόμπι αυτό, από όταν ήταν 14 ετών.

Είχε ξεκινήσει από πάρκα και παιδικές χαρές και κατέληξε να κάνει εντυπωσιακά ακροβατικά, ακόμα και σε σκεπές σπιτιών, αλλά και να λάβει διακρίσεις για τις επιδόσεις του -και να τραυματιστεί σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς πρόκειται για ριψοκίνδυνο άθλημα.

Επίσης, ο Βασίλης Ντινόπουλος είχε ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, με καράτε και καποέιρα, μεταξύ άλλων.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος ήταν υπεύθυνος διαχείρισης χώρων (location manager), σεναριογράφος και σκηνοθέτης, και έχει δουλέψει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας η κηδεία του

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook ο Βασίλης Ντινόπουλος, οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30.

Διαβάστε περισσότερα:

Ανασφάλιστοι: Παρατείνεται η συνταγογράφηση μόνο από γιατρούς δημόσιων δομών – Ποιοι εξαιρούνται

Fuel Pass: Μέχρι πότε χρησιμοποιείται η επιδότηση καυσίμων

Κορωνοϊός: Πώς θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία – Όλο το πρωτόκολλο με τα μέτρα προστασίας