Την Τετάρτη 31 Αυγούστου κλείνει το οικονομικό έτος της JYSK και η διεθνής αλυσίδα από τη Δανία επέλεξε αυτή τη μέρα για τα εγκαίνια δύο ακόμα καταστημάτων της σε Σαλαμίνα και Βέροια. Η JYSK διαθέτει πλέον 54 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr, λίγες μέρες πριν από τη συμπλήρωση επτά χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Τα πρώτα βήματα της JYSK στην Ελλάδα συνέπεσαν με μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την οικονομία της χώρας μας ενώ στα επτά χρόνια που μεσολάβησαν έως σήμερα προέκυψαν πολλές ακόμα δυσκολίες με πιο πρόσφατες αυτές της πανδημίας και των συνεχόμενων lockdowns αλλά και της ενεργειακής κρίσης. Παρόλα αυτά το πλάνο ανάπτυξης της JYSK έτρεξε χωρίς καθυστέρηση κι έτσι μετά από το άνοιγμα των δύο νέων καταστημάτων σε Σαλαμίνα και Βέροια το δίκτυο της JYSK θα αριθμεί πλέον 54 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr που αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και συνεχίζει να συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στο συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας: «Τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων μας σε Σαλαμίνα και Βέροια αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσουμε το τέλος μιας ακόμα πολύ επιτυχημένης οικονομικής χρονιάς. Το νέο οικονομικό έτος που αρχίζει την 1ηΣεπτεμβρίου θα ξεκινήσει με όλο τον οργανισμό σε εγρήγορση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας και προσπάθεια για βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών μας, είτε επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους σε ένα από τα καταστήματά μας, είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα JYSK.gr».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στη Σαλαμίνα

Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
Το κατάστημα βρίσκεται στη Σαλαμινομάχων 2, Παλούκια, στην έξοδο του λιμανιού.
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στη Βέροια

Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.100 τετραγωνικά μέτρα.
Το κατάστημα βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό Βέροιας.
Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί.