Αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα μπορούν να υποβάλουν εκ νέου από τη Δευτέρα οι δικαιούχοι που δεν υπέβαλαν αίτημα.

Πιο αναλυτικά, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με ανακοίνωσή του, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους – δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση έως σήμερα για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, ότι το σύστημα θα επιτρέπει εκ νέου την υποβολή αιτημάτων κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται με τη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 2.422 νέα κρούσματα και 37 θάνατοι – Στους 364 οι διασωληνωμένοι

Έκδοση σύνταξης: Τι αποζημίωση θα παίρνουν οι δικηγόροι

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Ποια ποσά θα επιστραφούν – Σε ποιες επιχειρήσεις χαρίζεται μέχρι και το 80%