Στα ζητήματα ασφάλειας, τα οποία απασχολούν τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και πώς αυτά μπορούν να επιλυθούν, εστίασε η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, κατά την επίσκεψή της στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Στο πλαίσιο της συνάντησής της με τον Διοικητή του Τμήματος, Αστυνόμο Α’ Ηλία Τσαγκάρη, η κα Παναγιωτοπούλου, συζήτησε για τα θέματα υποστελέχωσης του τμήματος, τη δυνατότητα αποδέσμευσης προσωπικού από θέσεις γραφείων και επανατοποθέτηση σε μάχιμες θέσεις, με σκοπό να ενισχυθούν οι περιπολίες, από δύο που πραγματοποιούνται σήμερα, σε τουλάχιστον έξι.

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, σε συζήτηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας Ηλία Τσαγκάρη

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, αναφέρθηκε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων, ώστε να υπάρχει καλύτερη και παραγωγικότερη εργασία, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη διπλασιασμού του προσωπικού του Τμήματος.

«Με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας ζωής και περιουσίας μπήκαν και πάλι σε προτεραιότητα. Προερχόμενη η ίδια από οικογένεια με μέλη που έχουν υπηρετήσει στα σώματα ασφαλείας, γνωρίζω καλά τι μας προσφέρουν καθημερινά οι άνδρες και οι γυναίκες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού κ.ά. Αντιλαμβάνομαι, όμως, εξίσου καλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, πρώτα από όλα για εμάς και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμα. Η ενίσχυση της ΕΛΑΣ με προσωπικό και μέσα για την ευόδωση της αποστολής της, αλλά και η μισθολογική στήριξη των αστυνομικών, είναι μέσα στις προτεραιότητές μου και ουσιαστικό κίνητρο για την υποψηφιότητά μου» δήλωσε η υποψήφια Βουλευτής στη Β’ Αθήνας με τη ΝΔ στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Διοικητή του Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας.