Το ΚΑΤ, το μεγαλύτερο ορθοπαιδικό νοσοκομείο και κέντρο τραύματος στην Ελλάδα, επισκέφθηκε την Παρασκευή η υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου.

Στο πλαίσιο της παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών, η κ. Παναγιωτοπούλου συναντήθηκε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, διευθυντές κλινικών και στελέχη του προσωπικού του νοσοκομείου.

Ενημερώθηκε αναλυτικά για τη λειτουργία του νοσοκομείου, τις δυνατότητες αλλά και τις ανάγκες που έχει ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες.

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου τόνισε τη σημασία ενίσχυσης των δημοσίων επενδύσεων στην Υγεία, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Το ΕΣΥ και οι άνθρωποί του κράτησαν όρθια τη χώρα και την κοινωνία στις δύσκολες στιγμές της πανδημίας. Το ευχαριστώ μας σε αυτούς δεν μπορεί να σταματάει στα λόγια, απαιτούνται πράξεις. Και αυτές τις πράξεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί προσωπικά ότι θα τις υλοποιήσουμε την επόμενη τετραετία: προσλήψεις για την κάλυψη των κενών, αυξήσεις στις απολαβές ώστε να προσελκύονται στελέχη υψηλών ικανοτήτων, επενδύσεις στον κτιριακό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Εδώ το ΚΑΤ έχει μια μοναδική λειτουργία από τη φύση του, που το υποχρεώνει να είναι σε μια συνεχή εφημερία. Διαθέτει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής, χρειάζεται όμως σίγουρα ενίσχυση σε προσωπικό ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στον ειδικό του ρόλο. Η επόμενη τετραετία της ΝΔ θα είναι η τετραετία αναγέννησης του ΕΣΥ και δημιουργίας ενός συστήματος πλήρους φροντίδας της υγείας των πολιτών, κατέληξε η κ. Παναγιωτοπούλου.