Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου, η οποία εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

«Είναι για εμένα μεγάλη τιμή αλλά και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη απέναντι σε εκείνον και την παράταξή μας, ευθύνη απέναντι σε εσάς και την πατρίδα μας. Ευθύνη την οποία αναλαμβάνω, δίνοντας με τη Νέα Δημοκρατία αυτή την εκλογική μάχη για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Τη μάχη για τη συνέχεια των μεταρρυθμίσεων που μεταμόρφωσαν την Ελλάδα του 2019 στην Ελλάδα του 2023,  που μεταμόρφωσαν τη χώρα των μνημονίων και των αδιεξόδων σε παράδειγμα οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής ανθεκτικότητας. Τη μάχη για ένα κράτος σύμμαχο και συμπαραστάτη των πολιτών, για μια χώρα ισχυρή και ασφαλή, με ένα εκπαιδευτικό σύστημα αντάξιο των προκλήσεων της εποχής, με ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας ικανό και αποτελεσματικό, με μια κοινωνική πολιτική που θα προστατεύει και θα προάγει την ευημερία όλων μας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί. Για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, για την πρόοδο και την ευημερία όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων και – πάνω από όλα – για τις νέες γενιές» δήλωσε η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου.

Ποια είναι η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου

Η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής το 1979 και διαμένει στην περιοχή της Πεντέλης. Από το 2003 εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Υπήρξε παιδαγωγός σε πολλά δημόσια σχολεία της Αττικής και της επαρχίας καθώς και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων, με διεθνή συμμετοχή, με θέμα την εκπαίδευση. Από το 2009 πολιτεύεται με τη Ν.Δ. στο Νομό Αχαΐας.

Το 2014 υπήρξε υποψήφια Ευρωβουλευτής, ενώ το 2013 εκλέχτηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Διατέλεσε συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας σε θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (2012-2014). Έχει ερευνήσει θέματα που αφορούν την Παιδεία στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής πολιτικής.

Έχει υπάρξει μέλος της επιτροπής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα παιδείας (2015-2019). Στενή συνεργάτης κοινοβουλευτικού εκπροσώπου σε θέματα Παιδείας (2019-2023).

Διαβάστε περισσότερα:

ΙΕΛΚΑ: 390 ευρώ το χρόνο κερδίζουν οι καταναλωτές από προσφορές και εκπτώσεις στα σούπερ μάρκετ

Ανοίγει η αυλαία για την 69η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Market Pass: Πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή