Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (10/9) στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνους, όταν λεωφορείο με τουρίστες από τη Σερβία συγκρούστηκε με δύο οχήματα.

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, νεκροί είναι οι 3 επιβάτες του ενός αυτοκινήτου, ενώ ο τέταρτος επιβάτης του ίδιου αυτοκινήτου, ένας 60χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ertnews.gr

Από τους 80 επιβάτες του διώροφου τουριστικού λεωφορείου πάνω από 23 άτομα έχουν τραυματιστεί, χωρίς όμως να κινδυνεύει η υγεία τους.

Οι τραυματισμένοι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, στη Θεσσαλονίκη και κάποιοι ελαφρώς τραυματισμένοι για προληπτικούς λόγους διακομίστηκαν στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας.

Πηγή: ertnews.gr

Σύμφωνα με την Αστυνομία την ώρα του δυστυχήματος το δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μια 38χρονη μητέρα με το 6χρονο παιδί της, έπεσε πάνω στο πρώτο, χωρίς όμως να τραυματιστούν, ενώ το τουριστικό λεωφορείο μετά τη σύγκρουση ανατράπηκε.