Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για έναν οπαδό μεγάλης ομάδας, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και αναφέρεται στην δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν πρόκειται για τον οπαδό που αναφέρεται στην δικογραφία ότι παραδέχτηκε την συμμετοχή του στην συγκεκριμένη συμπλοκή μέσω των social media, αλλά για έναν οπαδό που ταυτοποιήθηκε από βίντεο και είναι το άτομο που είχε δεχτεί επίθεση και είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο τον περασμένο Μάρτιο, όπου εκδικαζόταν υπόθεση οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.