Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της Αττικής με αποτέλεσμα χιλιάδες νοικοκυριά να μην έχουν ρεύμα από χθες το απόγευμα λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες για άμεση αποκατάσταση των ζημιών, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ Κ. Μανιάτης, δεν έχουν πρόσβαση οι τεχνικοί λόγω των αποκλεισμένων δρόμων προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές, οι οποίες όπως είπε, ξεπερνούν τις 5.000 βλάβες στο νομό Αττικής.

Πού υπάρχουν προβλήματα

Ήδη σε δεκάδες περιοχές οι κάτοικοι έκλεισαν περισσότερες από 14 ώρες χωρίς ρεύμα, καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αδυνατούν να φτάσουν στα σημεία των βλαβών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ δηλώνει αδυναμία πρόσβασης των συνεργείων στα σημεία των ζημιών.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζουν τμήματα περιοχών σε: Χαλάνδρι, Μαρούσι, Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Ν. Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Πεύκη, Κερατέα, Καλύβια, Κορωπί, Παλλήνη, Πικέρμι, Ντράφι, Γραμματικό, Μαραθώνας, Αλεποχώρι, Πόρτο Γερμενό, Βύρωνας, Καρέας, Γλυφαδα, Βούλα, Ν. Σμύρνη, Άλιμο, Σαλαμίνα και σε άλλες περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα:

Κακοκαιρία Ελπίδα: Κλειστά τα καταστήματα την Τρίτη – Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ολονύχτια επιχείρηση απεγκλωβισμού στην Αττική Οδό – Εικόνες χάους με χιλιάδες οδηγούς στο τσουχτερό κρύο

Δραματική αύξηση σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαΐνη στην Αττική – Αποκαλυπτική έρευνα του ΕΚΠΑ