Κλείνει η Εθνική Οδός για τα βαρέα οχήματα, με απόφαση της «Νέα Οδός» η οποία έθεσε σε εφαρμογή απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, κλείνει στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, και από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Νέα Οδός

«Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, λόγω εκδήλωσης Έντονων Καιρικών Φαινομένων, τίθεται σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, και από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ταυτόχρονα, υποχρεωτική καθίσταται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όλους τους οδηγούς ΙΧ.

Παρακαλούμε όλους τους οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις».

Διαβάστε περισσότερα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή του Παπάγου και στη λεωφόρο Διονύσου

Δήμος Διονύσου: Σε ποια τηλέφωνα θα επικοινωνούν οι πολίτες σε περίπτωση ανάγκης

Παίδων Πεντέλης: Αλλαγές στον προγραμματισμό των εμβολιασμών – Πως θα ενημερωθούν οι γονείς