Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) ενημερώνει ότι η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων αρχίζει τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

Επισημαίνεται, εξάλλου, πως τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00′ έως 18:00′.

Με αφορμή την έναρξη των εκπτώσεων, ο πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε πως «από την Δευτέρα οι επιχειρήσεις θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ ελκυστικές τιμές για να πάρουν μία ανάσα ρευστότητας που τόσο έχουν ανάγκη».

Ο ίδιος προέτρεψε «το καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί από την πρώτη στιγμή τα εμπορικά καταστήματα, που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και για άλλη μια φόρα να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών».

Διαβάστε περισσότερα:

Μαρία Θεοδωρίδου: Η τρίτη δόση προφυλάσσει κατά 80% από το ενδεχόμενο εισαγωγής σε νοσοκομείο

Δήμος Αμαρουσίου: Κλειστό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού το ΚΕΠ (Μεσογείων 82) την Τρίτη 4 Ιανουαρίου – Που θα εξυπηρετούνται οι πολίτες

ΟΑΕΔ: Ξεκινά νέο πρόγραμμα για 4.000 θέσεις εργασίας με μισθό 933 ευρώ – Δικαιούχοι και προϋποθέσεις