Χιόνια σε όλη σχεδόν σε όλη τη χώρα, με την κακοκαιρία Κάρμελ να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, λόγω της χιονόπτωσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήματα της λεωφόρου Πάρνηθος και της οδού Φυλής. Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα της λεωφόρου Πάρνηθος προς το καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ και η οδός Φυλής, στο ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Προβλήματα και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου έχει προκαλέσει η συνεχής χιονόπτωση.

Στην Αρκαδία, με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία από το 20ο έως το 35ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λεωνιδίου – Κοσμά. Επίσης από το 25ο έως το 42ο χιλιόμετρο της οδού Λεονιδιου – Πελετών-Μαρίου.

Στην Κορινθία στη επαρχιακή οδό Κιάτου – Γκούρα-Καδτάνης (από το 16ο χιλιόμετρο) και από το 4ο έως το 14ο χιλιόμετρο στην οδό Γκουρας-Γρεβενίου.

Στη Μεσσηνία με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία, από το 32ο έως το 42ο χιλιόμετρο Καλαμάτας-Σπάρτης, μέσω Ταΰγέτου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, evianews.com, επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ατόμου, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Στενή Ευβοίας με αίσιο τέλος.

Τοπικές βροχές ή χιονόνερο αναμένονται και αύριο στα πεδινά, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας, με βαθμιαία όμως εξασθένηση. Επίσης αναμένονται καταιγίδες στις Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη, σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο, παγετός στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια, με τη θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: 3 μέτρα για την στήριξη των καταναλωτών έναντι της ενεργειακής κρίσης

Αεροπορικά ταξίδια: Αναλυτικά τι ισχύει για αφίξεις στην Ελλάδα – Για ποιες χώρες απαγορεύεται η είσοδος

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Ανοιχτή η πλατφόρμα myCAR – Τι περιλαμβάνει το φετινό «ραβασάκι» – Πως θα τα πληρώσετε