Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το βράδυ της Δευτέρας (12/10) η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής  Φώφη Γεννηματά, η οποία λόγω της κατάστασης της υγείας της ανακοίνωσε πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα εκ νέου για την προεδρία του  ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε συμπτώματα ατελούς ειλεού, με την κατάστασή της να οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Παράλληλα η κα Γεννηματά σε ανάρτησή της στα social media, οπου ενημέρωσε για την πορεία της υγείας της, έκανε γνωστό ότι δεν προτίθεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ (5 Δεκεμβρίου).

Το σχετικό κείμενο της ανάρτησης αναφέρει τα εξής

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Για τα νεότερα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της κα Γεννηματά, αναμένεται ανακοίνωση από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Διαβάστε επίσης:

Φθινοπωρινές εκπτώσεις 2021: Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

Επίδομα θέρμανσης: Ανοίγει νωρίτερα η πλατφόρμα – Αλλάζουν τα εισοδηματικά και περιουσιακά στοιχεία

Ισχυρός σεισμός 6,3 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης